GPS spellen huren

Nederland is bij uitstek een geschikt land om een GPS spel te spelen. Nederland ken vele mooie plekken zoals de Biesbosch of de Veluwe. Ook regio Utrecht kent vele plekken die een geschikte entourage bieden voor een gezellig GPS spel.

Er zijn diverse GPS-spellen die wij hebben ontwikkeld waarbij gezelligheid centraal staat. Het spel is voor iedereen leuk, zowel jong als oud. Wij vinden het belangrijk om u een leuke dat te laten beleven, daarom zullen wij altijd met u overleggen wat uw wensen zijn en of wij kunnen bieden wat u verwacht. Wij hebben twee standaard GPS spellen, deze zijn te personaliseren en op maat te maken. Het CSI-spel is een bloedstollend spel waarbij er gezocht gaat worden naar de dader van een moord. Het tweede spel is de Old games. Dit spel is uitgezet in Hilversum.

Nieuwe weteringseweg 54, Groenekan, Utrecht
0346212897

Acht verdachten zijn aangehouden na een sensationele inbraak, maar ze wisten te ontkomen. Aan jullie de taak om de werkelijke dader te vinden. Met de GPS in de hand en een zestal aanwijzingen die zijn achtergelaten in de omgeving, ga je op zoek. Alleen door super-alert, scherpzinnig, maar ook snel te zijn, zul je erachter komen wie de brute inbraak op zijn geweten heeft. Als de juiste dader is vastgesteld zul je erachter komen waar de buit is verstopt. Deze is voor de groep die als eerste alle aanwijzingen goed heeft!

Kosten: €25,- per persoon (minimaal 10 personen).
Dit arrangement duurt twee uur.

Met een GPS, oude foto’s en een kaart met een uitgestippelde route maken we een mooie wandeling door Hilversum. Vervlogen tijden herleven en nostalgische herinneringen borrelen naar boven! De bedoeling is om steeds op een bepaalde locatie te komen met behulp van een GPS, en daar de plek koppelen aan een van de oude foto’s. Uiteindelijk vallen alle stukjes in elkaar en kom je bij de eindschat terecht waar een leuke verrassing op je wacht!

Kosten: €20,- per persoon (minimaal 10 personen)

Duur: dit arrangement duurt ongeveer twee uur